Είτε η ανθρωπότητα θα τελειώσει τους πολέμους είτε οι πόλεμοι θα αποτελειώσουν την ανθρωπότητα - Τζων Κέννεντυ

Ο Ν. Μαδούρο αποκαλεί τις ΗΠΑ «δειλές» μετά τις κυρώσεις σε βάρος της συζύγου του

25 Σεπτέμβριος, 2018

O πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε σήμερα ότι οι αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της συζύγου του και στενών συνεργατών του αποτελούν τιμή χαρακτηρίζοντας την ίδια ώρα τις ΗΠΑ «δειλές».

«Σε ευχαριστώ Ντόναλντ Τραμπ» είπε ο Βενεζουελάνος πρόεδρος σε μια τηλεοπτική παρέμβαση.

Επιπλέον, ο Μαδούρο χαρακτήρισε στις ΗΠΑ «δειλές».

«Μην αγγίζετε τη Σίλια. Μην αγγίζετε την οικογένεια! Μην είστε δειλοί! (…). Το μοναδικό της έγκλημα συνίσταται στο ότι είναι η σύζυγός μου. Καθώς δεν μπορούν να τα βάλουν με τον Μαδούρο, επιτίθενται στη Σίλια» κατηγόρησε την Ουάσιγκτον.

Η σύζυγος του προέδρου Σίλια Αντέλα Φλόρες ντε Μαδούρο, η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ελοΐνα Ροντρίγκες Γκόμες και ο υπουργός Άμυνας Βλαντίμιρ Παντρίνο Λόπες είναι μεταξύ των έξι προσώπων που έχουν στόχο οι κυρώσεις. Τα περιουσιακά στοιχεία τους στο έδαφος των ΗΠΑ παγώνουν.

Ο Νικολάς Μαδούρο εξέφρασε τη στήριξή του στα μέλη της κυβέρνησής του που βρέθηκαν στο στόχαστρο των κυρώσεων.

«Περιβάλλομαι από πρόσωπα σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν κυρώσεις. Ευχαριστώ τον Ντόναλντ Τραμπ που με περιβάλλει με αξιοπρέπεια (…). Κάθε κύρωση της «γκρίνγκο» κυβέρνησης, εκτός του ότι είναι παράνομη και άχρηστη, αποτελεί τιμή για εμάς, τους επαναστάτες» είπε ο Μαδούρο.

Read previous post:
Κύπρος: Καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με το υπ. Υγείας, τα δύο παιδιά, που έπεσαν θύματα απαγωγής

Το κυπριακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν απόψε από επταμελή πολυθεματική ομάδα ειδικών γιατρών όλες οι ενδεδειγμένες κλινικές και εργαστηριακές...

Close