Η επιστήμη και η τέχνη ανήκουν σε όλον τον κόσμο, και μπροστά τους εξαφανίζονται τα σύνορα - Johann Wolfgrang von Goethe

Ο Μπραντ Πέιζλι σε κωμική σειρά της Amazon

12 Σεπτέμβριος, 2019

O τραγουδιστής κάντρι, Μπραντ Πέιζλι θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής κωμικής σειράς Fish Out of Water για την πλατφόρμα streaming της Amazon.

Το κωμικό χάρισμα του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή -τραγουδοποιού δοκιμάστηκε στην τηλεόραση, κυρίως στον ρόλο του συμπαρουσιαστή στην τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Κάντρι Μουσικής (CMA Awards) καθώς και στη συμμετοχή του σε διαφημίσεις ασφαλιστικής εταιρείας.

Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι στη νέα σειρά ο χαρακτήρας που θα υποδύεται ο Πέιζλι θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για να μετατρέψει μία επίδειξη ψαρέματος σε κάτι συγκρίσιμο με το αποτυχημένο Fyre Festival.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο A.D. Miles (Arrested Development, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon), ο οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Γουίλ Άρνετ, Πίτερ Πριντσιπάτο, Μαρκ Φόρμαν και τον Πέιζλι, τον επί σειρά ετών μάνατζερ του, Μπιλ Σίμονς.

Ο τραγουδιστής έχει κάνει στο παρελθόν ειδικές εμφανίσεις στις τηλεοπτικές σειρές, The Crazy Ones, According to Jim, King of the Hill και Nashville.

Read previous post:
H Περιφ. Αττικής ενισχύει με κλιμάκια υπαλλήλων της τους ελέγχους της Τροχαίας στα σχολικά λεωφορεία

«Ενισχύουμε τα κλιμάκια ελέγχου με στόχο να διασφαλίσουμε σε απόλυτο βαθμό την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών μας», τόνισε ο περιφερειάρχης...

Close