Πολλοί ζητούν η κυβέρνηση να προστατέψει τον καταναλωτή. Ένα πολύ πιο επείγον πρόβλημα είναι να προστατευτεί ο καταναλωτής από την κυβέρνηση. - Milton Friedman

Ο Μπαρτομέου παίζει «καθυστερήσεις» για την πρόταση μομφής

27 Οκτωβρίου, 2020

    «Καθυστερήσεις» παίζει ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου σχετικά με την πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί εις βάρος του, μολονότι η πρωτοβουλία για την «εκθρόνισή» του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα συγκέντρωσε τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών από μέλη του συλλόγου. Ο Μπαρτομέου δήλωσε πως η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές αρχές, λόγω της πανδημίας.  

 Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να παραμείνει στη θέση του, όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, εν όψει των επικείμενων εκλογών του Μαρτίου. Ο Μπαρτομέου πιστεύει πως το κλίμα μπορεί να αλλάξει το προσεχές διάστημα και να απορριφθεί η πρόταση μομφής, αν έρθουν θετικά αποτελέσματα από την ομάδα και η διοίκηση καταφέρει να προχωρήσει το θέμα των ανανεώσεων.

    Σημειώνεται ότι είναι μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, που κατατίθεται πρόταση μομφής κατά προέδρου. Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν ήταν επαρκές για να απομακρυνθεί ο επικεφαλής του συλλόγου. Η τρέχουσα θητεία του Μπαρτομέου ολοκληρώνεται κανονικά το 2021, όταν και θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Δ. Καρακώστας

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Το μήνυμα της Λέστερ για τον «δικό της» Κουν Βιχάι

    «Θυμάμαι τον Κουν Βιχάι και τους τέσσερις άλλους που έχασαν τη ζωή τους πριν από δύο χρόνια σαν σήμερα»...

Close