Αν η ιστορία των τελευταίων ετών μας διδάσκει κάτι είναι ότι η ειρήνη δεν είναι επακόλουθο του αφοπλισμού, ο αφοπλισμός είναι επακόλουθο της ειρήνης - Bernard Baruch

Ο Μπαπέ γράφει ιστορία στη θέση του Ρονάλντο…

2 Ιουλίου, 2018

    Το…γνωστό «ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς», σκέφτηκαν αμέσως στη Νike, με αφορμή τον αποκλεισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, «κύριου πρεσβευτή» της αμερικάνικης εταιρείας και την πρόκριση του Κιλιάν Μπαπέ, μεγάλου πρωταγωνιστή της νίκης (4-3) της Γαλλίας επί της Αργεντινής.
 
    «Η ιστορία είναι κάτι φυσικό για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Κιλιάν Μπαπέ» ανέφερε στα social media η Nike, υπενθυμίζοντας ότι είναι «ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει για την Μονακό, ο νεότερος σκόρερ σε έναν ημιτελικό των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, και ο νεότερος που είναι υποψήφιος για το μεγαλύτερο  ατομικό βραβείο ποδοσφαίρου. Επιπλέον, είναι ο νεότερος Γάλλος σκόρερ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η  ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για το Μπαπέ, όπως περιγράφεται στην ταινία Nike Football, Too Young».
 
    «Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας αριθμός, όχι η ηλικία», εξηγεί ο Μπαπέ τυλιγμένος με την γαλλική σημαία.
 
    Για τη Nike, ο Μπαπέ είναι και πάλι έτοιμος να αμφισβητήσει την ηλικία του και να εδραιώσει την κυριαρχία του.
 
    Ισως δεν είναι τυχαίο, πως έγινε ο δεύτερος παίκτης κάτω των 20 ετών, που σημείωσε τρία γκολ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο … ακολουθώντας τα βήματα του Πελέ.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Stop στον γάμο για να δουν την πρόκριση της Ρωσίας

Το ζευγάρι των Ρώσων Εκατερίνα και Ντμίτρι Βασίλεφ απολάμβαναν την τέλεια τελετή του γάμου τους την Κυριακή, όταν χρειάστηκε να...

Close