Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας Winston Churhill

Ο Μαυροπάνος στην μπουντεσλίγκα

16 Ιουλίου, 2020

Με διαφορά λίγης ώρας, η Αρσεναλ και η Στουτγκάρδη, ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην γερμανική ομάδα. Ο νεαρός αμυντικός, έκανε καλή χρονιά στην Νυρεμβέργη και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες», που τον παραχώρησαν με την μορφή δανεισμού στην Στουτγκάρδη.

    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να υπογράψουμε τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο για μία σεζόν από την Άρσεναλ. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον από την εποχή μας μαζί στην Άρσεναλ, οπότε παρακολουθώ την ανάπτυξή του για αντίστοιχα πολύ καιρό. Ο Κωνσταντίνος είναι δυνατός στην αντιμετώπιση, έχει επιτάχυνση και μας ταιριάζει πολύ με τις ικανότητες και τη φιλοδοξία του», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Σβεν Μίσλινταντ.

    Από την πλευρά του, στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Στουτγκάρδης, ο 22χρονος Μαυροπάνος, τόνισε: «Η μεταγραφή στην Στουτγκάρδη, είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Στόχος μου είναι να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη, με καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο».

Γιώργος Διακογιάννης

Read previous post:
Ρωσία-κορονοϊός: Η χώρα θα παραγάγει μαζικά πειραματικό εμβόλιο κατά της Covid-19

Η Ρωσία σχεδιάζει να παραγάγει φέτος εγχωρίως 30 εκατ.

Close