Ο φασισμός δεν ορίζεται από τον αριθμό των θυμάτων, αλλά από τον τρόπο που τα σκοτώνει. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Ο Μάρμπερι προσφέρει 10εκ. μάσκες στη Νέα Υόρκη

Ο… εν αποστρατεία αστέρας του ΝΒΑ, Στεφόν Μάρμπερι, ήρθε σε συμφωνία με κινέζικη εταιρία κατασκευής προστατευτικών μασκών, προκειμένου να προμηθεύσει με 10 εκατομμύρια τη Νέα Υόρκη, η οποία έχει χτυπηθεί σκληρά από τον κορονοϊό. 

«Ό,τι και να συμβαίνει δεν ξεχνάω ότι προέρχομαι από το Μπρούκλιν», είπε ο τεχνικός των Ρόγιαλ Φάιτερς του Πεκίνου για την πόλη που γεννήθηκε και πρόσθεσε: «Το να είμαι σε θέση να βοηθήσω τη Νέα Υόρκη είναι κάτι που προέρχεται από την καρδιά μου». 

Η συμφωνία του Marbury προβλέπει παροχή μασκών σε νοσηλευτές και προσωπικό νοσοκομειακών μονάδων που κινητοποιήθηκαν για την καταπολέμηση της πανδημίας, η οποία έχει μολύνει περισσότερους από 121.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, με περίπου τους μισούς να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

Στη Νέα Υόρκη, όπως σε πολλά μέρη του κόσμου, οι γιατροί και οι νοσηλευτές αντιμετωπίζουν τεράστια έλλειψη εξοπλισμού.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
Ηλίας Μόσιαλος: Να αγοράσουν οι κυβερνήσεις τις πατέντες για όλα τα τεστ ταχείας διάγνωσης

Να αγοράσουν οι κυβερνήσεις τις πατέντες για τα τεστ ταχείας διάγνωσης, από όλες τις εταιρείες, και η συνολική επιστημονική έρευνα...

Close