Οι τύχες των ανθρώπων βρίσκονται επάνω σε ένα τροχό που καθώς γυρίζει φέρνει την ευημερία σε διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά. Ηρόδοτος, 480-420 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστοριογράφος

Ο Μαρκίνιος στηρίζει τον Νεϊμάρ

26 Σεπτεμβρίου, 2020

Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών και ακόμη μίας με αναστολή, τιμωρήθηκε ο Νεϊμάρ από την αρμόδια επιτροπή του γαλλικού πρωταθλήματος, λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Αλβάρο Γκονσάλες, στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ (0-1). Ο διάσημος Βραζιλιάνος, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης κατά την διάρκεια του αγώνα από τον Ισπανό αμυντικό, όμως τις επόμενες ημέρες, προέκυψε ζήτημα, καθώς ο Νεϊμάρ κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά προς τον Ιάπωνα άσο των Μασσαλών, Χιρόκι Σακάϊ.

    Θέση στο θέμα, πήρε ο συμπατριώτρης και συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρκίνιος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρω, ότι ο Νεϊμάρ δεν έχει ποτέ εκφέρει ρατσιστικές προσβολές. Είναι δύσκολο να το πω, γιατί δεν ήμουν στο γήπεδο ή σε κοντινή απόσταση και δεν είδα το υλικό. Αλλά ως κάποιος, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Νεϊμάρ, δεν νομίζω ότι το έκανε».

Γιώργος Διακογιάννης
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο Αλοέ ψάχνει ομάδα μέσω… LinkedIn

Στην σύγχρονη εποχή, το διαδίκτυο αποτελεί το βασικό πεδίο αναζήτησης του... ο,τιδήποτε.

Close