Είναι χαρακτηριστικό του μεγαλόψυχου ανθρώπου να μη ζητάει χάρες, αλλά να είναι έτοιμος να κάνει το καλό στους άλλους. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας

Ο Μαντς Μίκελσεν για τον νέο του ρόλο στο «Fantastic Beasts 3»

4 Δεκεμβρίου, 2020

Είναι επίσημο, ο Μαντς Μίκελσεν θα υποδυθεί τον κακό Γκρίντελβαλντ στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Fantastic Beasts» (Τα Φανταστικά Ζώα) μετά την παραίτηση του Τζόνι Ντεπ.

Στις 25 Νοεμβρίου η Warner Bros. ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου ότι ο Δανός ηθοποιός επιλέχθηκε για τον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκέλερτ Γκρίντεβαλντ στο επερχόμενο φιλμ, το οποίο είναι στο στάδιο της παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής του στην ταινία, ο Μίκελσεν έσπασε τη σιωπή του για τον ρόλο σε συνέντευξή του στο EW και απάντησε στην ερώτηση πως θα διαφέρει η δική του προσέγγιση όσον αφορά τον Γκρίντελβαλντ.

«Λοιπόν, πρόκειται να είμαι εγώ, οπότε αυτή είναι μία διαφορά» αστειεύτηκε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε:

«Όχι, αυτός είναι ένας δύσκολος ρόλος. Τον επεξεργαζόμαστε ακόμα» εξήγησε. «Πρέπει να υπάρχει μια γέφυρα ανάμεσα σε αυτό που έκανε ο Τζόνι και αυτό που πρόκειται να κάνω. Και ταυτόχρονα, πρέπει επίσης να τον κάνω δικό μου. Αλλά επίσης πρέπει να βρούμε μερικούς συνδέσμους [με την προηγούμενη έκδοση του χαρακτήρα] και κάποιες γέφυρες, ώστε να μην αποξενωθεί εντελώς από αυτό που έχει ήδη επιτύχει».