Βρίσκω πάντα τη λέξη «Ευρώπη» στα χείλη πολιτικών που θέλουν από άλλες δυνάμεις κάτι που δεν τολμούν να κάνουν στο όνομα της δικής τους χώρας - Όττο Φον Μπίσμαρκ

Ο Μαγκουάϊρ αποφασίζει εάν θα μείνει στην Γιουνάϊτεντ

30 Μαΐου, 2023

    Παρά το γεγονός, ότι εξακολουθεί να είναι ο επίσημος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ, αγωνίσθηκε βασικός, μόλις οκτώ φορές στην εφετινή Premier League, καθώς αποτέλεσε την τελευταία επιλογή του Ερικ Τεν Χαγκ, για τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας.
 
    Παράλληλα, ο Ολλανδός προπονητής, παραδέχθηκε ότι ο Αγγλος διεθνής δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο και την συμμετοχή του, στους «κόκκινους διάβολους» και προέτρεψε τον 30χρονο στόπερ, να πάρει άμεσα, μια απόφαση για το μέλλον του.

    «Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ και όταν τον χρειαζόμασταν έκανε την δουλειά του. Είναι όμως και μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Κανείς δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση. Δεν είναι τόσο καλός. Προπονείται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και σε απόλυτο βαθμό»μ, σχολίασε ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε: «Επομένως, διαχειρίζεται καλά αυτήν την κατάσταση και, ως αρχηγός, είναι σημαντικός για την ομάδα, αλλά έχει ισχυρό ανταγωνισμό με τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος είναι φανταστικός».

    Κατά συνέπεια, ο Μαγκουάιρ θα πρέπει να αποφασίσει γρήγορα εάν θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και η πιθανότερη εξέλιξη, θεωρείται να πάρει μεταγραφή.
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ