Είναι φτωχός πραγματικά αυτός που δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα - Thomas Fuller

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε την απερχόμενη Ιρλανδή πρέσβη «για τη συμβολή της στην προώθηση των σχέσεων Ελλάδας- Ιρλανδίας»

22 Οκτωβρίου, 2019

Αποχαιρετιστήριο γεύμα στην πρεσβευτή της Ιρλανδίας, Όρλα Ο’Χάνραχαν, η οποία ολοκλήρωσε τη θητεία της στην Αθήνα, παρέθεσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η συζήτηση, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών, περιστράφηκε γύρω από θέματα ευρωπαϊκού και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να συγχαίρει την Όρλα Ο΄Χάνραχαν «για την επιτυχημένη θητεία της στην Ελλάδα και την ευχαρίστησε για τη συμβολή της στην προώθηση των σχέσεων Ελλάδας-Ιρλανδίας».

Στο γεύμα που παρέθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης στο υπουργείο Εξωτερικών, παρίσταντο επίσης οι πρεσβευτές των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, της Φινλανδίας Γιούχα Πούκο, της Σουηδίας Σάρλοτ Σάμελιν και της Πορτογαλίας Ρουί Μανουπέλα Τερένο.

Today we bid farewell to a friend of Greece. Congratulations for your personal contribution to the promotion of the relations between our two countries during your mandate as Ambassador of Ireland in Greece. All the best for your future endeavours, Ambassador @OrlaOHanrahan pic.twitter.com/XtysMnC44I
– Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) October 22, 2019

 

Read previous post:
Γερμανία: Χιλιάδες αγρότες διαδηλώνουν στους δρόμους μεγάλων πόλεων με τα τρακτέρ τους

Χιλιάδες αγρότες διαδήλωσαν σήμερα με τα τρακτέρ τους σε πόλεις της Γερμανίας μπλοκάροντας την κυκλοφορία, καθώς διαμαρτύρονταν για τους περιβαλλοντικούς...

Close