Αν υπάρχει μια αιώνια αλήθεια της πολιτικής, είναι ότι πάντα υπάρχουν δεκάδες καλοί λόγοι για να μην κάνεις τίποτα. John Le Carre, 1931- , Βρετανός συγγραφέας

O Lil Wayne μίλησε για την επιτυχία του Young Money radio και τη ζωή στην καραντίνα

Ο Lil Wayne θεωρείται μεταξύ των καλύτερων ράπερ εν ζωή και ως παρουσιαστής της εβδομαδιαίας εκπομπής Young Money radio που άρχισε από τις 24 Απριλίου στην Apple Music την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλές διάσημες προσωπικότητες.

Οι Eminem, Nicki Minaj, T-Pain , ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Τζακ Ντόρσι και η δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης, Λατόγια Κάντρελ ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή, η οποία πρόσφατα ξεπέρασε το σημαντικό ορόσημο, των πάνω από δύο εκατομμυρίων ακροατών που συντονίστηκαν ταυτόχρονα για να ακούσουν τη ζωντανή εκπομπή.

Το πρόγραμμα που υποτίθεται αρχικά ότι θα ήταν αθλητικό podcast μετατράπηκε σε εβδομαδιαίο φαινόμενο. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο διευθυντής δημιουργικού της Apple Music, Λάρι Τζάκσον και ο μάνατζερ του Wayne, Mack Maine, τόνισαν τη σημασία της κοινότητας και της ανταπόδοσης – δύο βασικά στοιχεία της αποστολής του Young Money radio.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Οδηγίες του ΝΒΑ για τα μεμονωμένα ταξίδια στο Ορλάντο

Καθώς οι ομάδες του NBA ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για το Ορλάντο της Φλόριντα τις επόμενες ημέρες, οι σύλλογοι έχουν λάβει...

Close