Η Ποιότητα καθορίζεται από το βάθος στο οποίο το έργο ενσωματώνει τις εναλλακτικές επιλογές και κυριαρχεί σε αυτές. Theodore Adorno, 1903-1969, Γερμανός φιλόσοφος

Ο Λεάο υπερασπίζεται τον Λουκάκου: «Έξω ο ρατσισμός από το ποδόσφαιρο»

6 Απριλίου, 2023

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός της Μίλαν Ραφαέλ Λεάο… κατέφυγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιδρώντας για τις ρατσιστικές προσβολές κατά του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Λεάο υπερασπίστηκε το Βέλγο διεθνή επιθετικό της Ίντερ και θυμήθηκε επίσης ένα ανάλογο επεισόδιο που σχετίζεται με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
 
 «Ο Ιμπράμοβιτς άκουσε ρατσιστικές προσβολές στον αγώνα με τη Ρόμα. Αφού σκόραρε, πανηγύρισε και στη συνέχεια τιμωρήθηκε από τον διαιτητή με κίτρινη κάρτα, όταν πριν από αυτό είχε προσβληθεί από οπαδούς της Ρόμα. Τελικά δεν έγινε τίποτα. Καμία τιμωρία», έγραψε στα stories του Instagram. «Τώρα ο Λουκάκου δέχτηκε ρατσιστικές προσβολές και, για άλλη μια φορά, αφού πέτυχε το γκολ, πανηγύρισε. Ποιος τιμωρήθηκε; Ο παίκτης… Δυστυχώς, αυτού του είδους οι πράξεις συνεχίζουν να αμαυρώνουν το άθλημα που τόσο αγαπάμε. Έξω ο ρατσισμός», πρόσθεσε.

 Ο Ρομέλου Λουκάκου έγινε στόχος ρατσιστικών προσβολών από οπαδούς της Γιουβέντους, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ιταλίας στο Τορίνο (4/4).

 A. Bαζογιάννης