Όταν κάποιος σου λέει ότι πλούτισε με σκληρή δουλειά, ρώτησέ τον: «τίνος;»  - Don Marquis, 1878-1937, Αμερικανός ποιητής & αρθρογράφος

Ο Κύργιος προβληματίζεται για το Ρολάν Γκαρός

    Μετά την απόφασή του να μην λάβει μέρος στο US Open, ο Νικ Κύργιος δήλωσε την Πέμπτη ότι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, υπάρχει «πολύ μικρή πιθανότητα» να ταξιδεύσει στην Ευρώπη για να συμμετάσχει στο Ρολάν Γκαρός.

    «Εάν έπρεπε να παίξω, μάλλον θα προτιμούσα να πάω στην Ευρώπη (σ.σ. αντί για τις Ηνωμένες Πολιτείες) αυτήν την χρονική στιγμή, με όλα όσα συμβαίνουν» δήλωσε σχετικά ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 40 της παγκόσμιας κατάταξης, στον τηλεοπτικό σταθμό της Αυστραλίας «Nine».

    «Αλλά υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να παίξω στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής, είναι σχεδόν μηδενική. Θα μείνω στο σπίτι, θα προπονηθώ και θα είμαι με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου. Απλώς, ενεργώ υπεύθυνα και θα περιμένω να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες» πρόσθεσε ο Κύργιος.

 

Γιώργος Διακογιάννης

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ο Λίβανος θρηνεί για τα θύματα της έκρηξης, αναζητά επιζώντες

Ο Λίβανος θρηνούσε σήμερα τα θύματα της ισχυρότερης έκρηξης που έχει σημειωθεί ποτέ στη χώρα, η οποία είχε ήδη γονατίσει...

Close