Υπήρξε υπερβολικά συχνά, υπερβολικά εύκολα για κυβερνήτες και κυβερνήσεις να παρασύρουν τους ανθρώπους σε πόλεμο. Lester B. Pearson 1897-1972. Καναδός συγγραφέας & διπλωμάτης

Ο Κροάτης Γιαϊτσίνοβιτς στη Χίο

29 Ιουνίου, 2022

Με ξένο φουνταριστό θα αγωνιστεί η Χίος στο επόμενο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης, καθώς απέκτησε για τη θέση αυτή τον Ντομαγκόι Γιαϊτσίνοβιτς. Ο 26χρονος Κροάτης, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνο, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, στη συνέχεια έπαιξε στη Μέντβεστσακ Ζάγκρεμπ, τις γαλλικές Μιλούζ και Ρεμς, τη ρουμανική Κορόνα Σπορτούλ, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ζαντάρ και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ουγγαρία με την Καποσβάρι.

Σημειώνεται ότι ο ΝΟ Χίου θα διατηρήσει και την επόμενη χρονιά στις τάξεις του τον Καναδό διεθνή Μάθιου Χαλατζιάν, που αποκτήθηκε στα μέσα της περασμένης περιόδου και άφησε τα… διαπιστευτήριά του ως σπουδαίος σκόρερ, ενώ έχει αποκτήσει επίσης τους Μιχάλη Βέκκο, Στάθη Χατζηστεφάνου, Νίκο Καρακάση (και οι τρεις έπαιζαν πέρυσι στον Παναθηναϊκό) και Γιάννη Τζώρτζη (από το Παλαιό Φάληρο). Παράλληλα, τη συνεργασία του με τη νησιωτική ομάδα ανανέωσε ο αρχηγός της, Γιώργος Καδιόγλου.