Η πολιτική είναι αναίμακτος πόλεμος. Ο πόλεμος είναι αιματηρή πολιτική. Μάο Τσε-Τουνγκ, 1893-1976, Κινέζος ηγέτης

Ο Κρίστοφερ Κέιν ενάντια των καρδιαγγειακών παθήσεων

16 Απρίλιος, 2019

Ο σχεδιαστής Κρίστοφερ Κέιν συνεργάζεται με έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για την υγεία της καρδιάς.

Στη Σκωτία, στην πατρίδα του, το 27% των θανάτων προκαλούνται από καρδιαγγειακές παθήσεις και η στεφανιαία νόσος είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος, προκαλώντας περισσότερους από 15.000 θανάτους ετησίως.

Στο πλαίσιο μιας νέας εκστρατείας, της οργάνωσης Heart of Scotland ( H Καρδιά της Σκωτίας) σε συνεργασία με τo Βρετανικό Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Μελετών (Heart Research UK), ο Κέιν σχεδίασε ένα T-shirt περιορισμένης έκδοσης και τέσσερις κονκάρδες για να συνεισφέρει στην έρευνα του οργανισμού.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός ήρθε σε επαφή με τον Κρίστοφερ Κέιν, μήνες μετά τον θάνατο του αδελφού του από καρδιακή προσβολή.

«Η καρδιακή νόσος δεν είναι ξένη σε κανέναν στη Σκωτία», δήλωσε στο Vogue. Ο πατέρας του υπέστη δύο καρδιακές προσβολές. «Όλοι φοβούνται πολύ να μιλήσουν γι ‘αυτό, επειδή οι άνθρωποι πεθαίνουν γρηγορότερα από ποτέ» είπε κάνοντας λόγο για επιδημία. «Σήμερα 41 άνθρωποι θα πεθάνουν από καρδιακή προσβολή στη Σκωτία, αύριο 41 άνθρωποι θα πεθάνουν, είναι γελοίο» τόνισε.

Read previous post:
Χαρούμενος για το ντεμπούτο του ο Νικολάου

Ευτυχισμένος για το ντεμπούτο του στην Serie A με την Έμπολι απέναντι στην Αταλάντα δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός Δημήτρης Νικολάου: ...

Close