Οι άνθρωποι γενικά αναγνωρίζουν ένα γεγονός σαν αλήθεια μόνο όταν το γεγονός συμφωνεί με αυτά που ήδη πιστεύουν - Andy Rooney

Ο Κόρμπιν πρότεινε συνεργασία για την αποφυγή ενός άτακτου Brexit στην Μέι και δεκάδες βουλευτές των Συντηρητικών

27 Αυγούστου, 2019

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν έστειλε επιστολές σε 116 Συντηρητικούς και ανεξάρτητους βουλευτές, προτείνοντάς τους να συνεργαστούν για την εξεύρεση ενός πρακτικού τρόπου για να αποτραπεί μια άτακτη αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι βουλευτές αυτοί είχαν ψηφίσει στο κοινοβούλιο κατά ενός Brexit χωρίς συμφωνία με την ΕΕ.

Στους αποδέκτες της επιστολής του αρχηγού του Εργατικού κόμματος περιλαμβάνονται πολλά υψηλόβαθμα στελέχη και πρώην υπουργοί, όπως η πρώην πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, ο Φίλιπ Χάμοντ και ο Γκρεγκ Κλαρκ, όπως ανακοίνωσαν οι Εργατικοί.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα The Independent ο Κόρμπιν προειδοποίησε ότι ένα Brexit χωρίς συμφωνία θα ευνοούσε κατά κύριο λόγο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Το Brexit χωρίς συμφωνία «δεν θα μας δώσει πίσω την κυριαρχία μας, θα μας θέσει υπό τον ζυγό του Τραμπ και των μεγάλων αμερικανικών εταιρειών», ανέφερε, εκτιμώντας ότι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Το κλείσιμο του εναέριου χώρου για τα ινδικά αεροσκάφη εξετάζει η κυβέρνηση του Πακιστάν

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει τον εναέριο χώρο για τα αεροσκάφη της Ινδίας αλλά...

Close