Όταν ο γείτονας χάνει τη δουλειά του, βρισκόμαστε σε οικονομική ύφεση. Όταν τη χάνω εγώ, βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση. Harry Truman, 19884-1972, Αμερικανός πρόεδρος.

O “KIT” στην Τεχνόπολη!

20 Απριλίου, 2018

Το αυτοκίνητο του θρυλικού «Ιππότη της ασφάλτου» (Knight Rider, 1982) ήταν η έκπληξη που επεφύλασσε στα εγκαίνιά της η έκθεση Vintage Toys στην Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων. Η έκθεση άνοιξε σήμερα το πρωί (20/4) τις πύλες της και η απήχηση αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη απ΄ ό,τι στις προηγούμενες φορές.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα λημέρια παλαιότερων δεκαετιών μέσα από τη μεγαλύτερη συλλογή από παιχνίδια, ρετρό κονσόλες, Arcade καμπίνες, κατασκευές Lego, Playmobil, Subbuteo, κόμικς, επιτραπέζια, λούτρινα, τσίγκινα, αυτοκόλλητα, pedal cars, ποδήλατα καθώς και να κάνουν τις αγορές σας από εξειδικευμένα καταστήματα.

Στον προαύλιο χώρο την παράσταση κλέβει ο «ΚΙΤ» ένα ακριβές αντίγραφο της Pontiac Firebird που οδηγούσε ο Ντέβιντ Χάσελχοφ στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας. Τα ολογράμματα Playmobil είναι εντυπωσιακά και απεικονίζουν διαστημικά τοπία, το χωριό του Αστερίξ, το Κολοσσαίο και άλλα. Δημοφιλής σε φωτογραφήσεις των επισκεπτών αποδεικνύεται και η χειροποίητη προσομοίωση, ενός GAME BOY κατασκευασμένου από μπετόν. Ένα καλλιτεχνικό έργο διαστάσεων 80×130 ως αφιέρωμα στο θρυλικό παιχνίδι που σηματοδότησε μια νέα εποχή στο gaming.

Η ανταπόκριση από οργανωτικής άποψης είναι έντονη, αφού αρκετός κόσμος προθυμοποιήθηκε να ενισχύσει το εγχείρημα που συμπληρώνει αισίως 5 χρόνια «ζωής». Έτσι δημιουργήθηκαν πολλά events κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Κάθε βράδυ (20.00-22.00) χρέη DJ θα εκτελεί ο Τζώνυ Βαβούρας, το Σάββατο θα επισκεφτεί την έκθεση και θα την προβάλει μέσω του καναλιού του ο γνωστός Youtuber Κοντοπίδης, θα γίνουν διαγωνισμοί στο Subbuteo και στο παιχνίδι «Κάστρα και Πολιορκητές», ανταλλαγές παιχνιδιών, θα λειτουργεί παιδότοπος επίσης με παιχνίδια των δεκαετιών του 1970 και του 1980, ενώ υπάρχει και σταντ από «Το χαμόγελο του παιδιού»

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Οι αντάρτες που έλεγχαν θύλακα νότια της Δαμασκού δέχθηκαν να παραδοθούν

Οι αντάρτες σε μια από τις τελευταίες περιοχές κοντά στη Δαμασκό που δεν είναι υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού...

Close