Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει πραγματικά οικονομική ανάπτυξη (όχι άμεσα τουλάχιστον) δεδομένου ότι αύξηση του πλούτου ποτέ δεν μπορεί να προέλθει από καταστροφή αγαθών. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

Ο Κιπτσόγκε επέλεγε να…ξεκινήσει από το Λονδίνο, μετά από το «θαύμα» της Βιέννης

15 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Κενυάτης Ελιούντ Κιπτσόγκε επέλεξε τον Μαραθώνιο του Λονδίνου τον Απρίλιο, για τον πρώτο αγώνα από τότε που έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε την απόσταση Μαραθωνίου σε λιγότερο από δύο ώρες, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές. 
 Ο Κιπτσόγκε, ο οποίος έτρεξε τον…ιδιαίτερο  Μαραθώνιο στη Βιέννη τον Οκτώβριο, σε μία ώρα, 59 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, θα επιδιώξει τον πέμπτο τίτλο του στο Λονδίνο στον αγώνα της 26ης Απριλίου. 
 Όπως είναι γνωστό η επίδοσή του στη Βιέννη δεν θεωρήθηκε ως επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ, ανάμεσα σε άλλα, λόγω της χρήσης «λαγών» στη διάρκεια της διαδρομής.
 Ο Κιπτσόγκε κατέχει ήδη το παγκόσμιο ρεκόρ με τις 2:01:39 από τη νίκη του Μαραθωνίου του Βερολίνου τον Σεπτέμβριο του 2018. 
 «Μου αρέσει να τρέχω στο Λονδίνο όπου η υποστήριξη του πλήθους είναι πάντα θαυμάσια», δήλωσε ο Ολυμπιονίκης…
 

Read previous post:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή και φιλανθρωπικό vintage bazaar σήμερα στο Τελλόγλειο

Ένας αρκούδος και χριστουγεννιάτικες κατασκευές θα πρωταγωνιστήσουν, μεταξύ άλλων, στη φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.

Close