Σε κάθε εύστοχη πρόταση, ένας κάποιος βαθμός πρέπει να θυσιάζεται υπέρ της καλής διατύπωσης. Samuel Johnson, 1709-1784, Άγγλος συγγραφέας

Ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε από τον Ντάντι ΜακΜπράιντ να τον υποδυθεί σε ταινία για τη ζωή του

29 Ιανουαρίου, 2020

Ο Αμερικανός, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος Ντάνι ΜακΜπράιντ πρόσφατα θυμήθηκε ξανά την περίεργη πρόσκληση που του απηύθυνε ο Κάνιε Γουέστ.

Στο πλαίσιο προώθησης στη Βρετανία της νέας κωμικής σειράς του HBO «The Righteous Gemstones», της οποίας είναι δημιουργός, ο ΜακΜπράιντ δήλωσε στην εφημερίδα «The Guardian».

«Ο Κάνιε μου ζήτησε να τον υποδυθώ σε μία ταινία με θέμα τη ζωή του. Αυτό ήταν ένα αρκετά συνταρακτικό τηλεφώνημα. Δεν ξέρω γιατί ήθελε να το κάνω. Ίσως αυτή η αίσθηση του ότι εγώ είμαι σε θέση να τον απεικονίσω; Δεν έχω ιδέα».

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει την ιστορία πρώτη φορά ως καλεσμένος του Τζίμι Κίμελ αναφέροντας ότι ο Κάνιε Γουέστ του τηλεφώνησε και του είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς του.

Read previous post:
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας ζητησε εθνικό σχέδιο για την αποτροπή της εξάπλωσης του κοροναϊού

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν ζήτησε από την υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών να καταρτίσει και να παρουσιάσει στην κυβέρνηση ένα...

Close