Οι περισσότεροι άνθρωποι της δράσης πιστεύουν στην μοίρα και οι περισσότεροι άνθρωποι της σκέψης πιστεύουν στην πρόνοια. Honore de Balzac, 1799-1850, Γάλλος συγγραφέας

Ο Καναβάρο «ψηφίζει» Μπενζεμά για την «Χρυσή Μπάλα»

14 Οκτωβρίου, 2021

    Ο Φάμπιο Καναβάρο, παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο μήνα και μετά το «διαζύγιο» του με την κινεζική Γκουανγκζού. Ο 48χρονος Ιταλός, τελεί εν αναμονή της επόμενης πρόκλησης στην προπονητική του καριέρα και βρέθηκε καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής «El Larguero». 

    Μεταξύ άλλων, ο Καναβάρο ρωτήθηκε και για τον παίκτη που θεωρεί ότι θα πρέπει να παραλάβει την «Χρυσή Μπάλα», που θ΄ απονεμηθεί στις 29 Νοεμβρίου από το γαλλικό περιοδικό «France Football». 

    Απαντώντας, ο Ιταλός προπονητής, εξήρε την παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς, τονίζοντας χαρακτηριστικά, για τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης: «Εχει την ποιότητα για να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα. Ο κόσμος πιστεύει ότι το βραβείο κρίνεται από τους τίτλους. Ομως κρίνεται από την συνολική παρουσία στην χρονιά και όχι από μία συγκεκριμένη ημερομηνία».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ