Η καλύτερη και πιο ισχυρή στρατηγική επιβίωσης της επιχείρησης σας πρόκειται να είναι η ταχύτητα με την οποία θα χειριστείτε την ταχύτητα των αλλαγών. Αυτή η ταχύτητα ονομάζεται τάση – Ajaero Tony Martins

Ο Johnny Coca αποχωρεί από τον Mulberry

18 Μαρτίου, 2020

Ο σχεδιαστής αξεσουάρ, Johnny Coca τερματίζει τη συνεργασία του με το βρετανικό brand  Mulberry μετά από μια πειραματική περίοδο κατά την οποία ο οίκος δερμάτινων ειδών έκανε απόπειρες στον τομέα των έτοιμων ενδυμάτων και στην πασαρέλα.
  
Ο Coca, ο οποίος γεννήθηκε στη Σεβίλλη, σπούδασε στη Γαλλία στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών κοντά στο Μπορντό, Μηχανολογία Αυτοκινήτων και Αεροναυπηγική στη Βρέστη και Βιομηχανικό Σχεδιασμό στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Ecole Boule στο Παρίσι ανέλαβε διευθυντής δημιουργικού του βρετανικού οίκου μόδας τον Ιούλιο του 2015.
 
Αποστολή του ήταν να δώσει νέα ώθηση στην “προσιτή πολυτέλεια” ενός εμπορικού σήματος που ανέκαμπτε μετά από μια καταστροφική προσπάθεια να μετατοπιστεί στην υπερπολυτέλεια.
 
Ο Coca έκανε ντεμπούτο στον Mulberry με τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, στην οποία κυριαρχούσαν αναγνωρίσιμα αρχέτυπα του βρετανικού στυλ.