Δεν επιβάλλεις δικτατορία για να περιφρουρήσεις την επανάσταση. Κάνεις επανάσταση για να επιβάλεις δικτατορία. George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας

Ο Jay-Z ζήτησε απονομή δικαιοσύνης για τον Τζορτζ Φλόιντ

2 Ιουνίου, 2020

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς αποκάλυψε πώς ο Jay-Zεπικοινώνησε προσωπικά μαζί του για να ζητήσει δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κυβερνήτης της Μινεσότα περιέγραψε τη τηλεφωνική συνομιλία του με τον Αμερικανό ράπερ ως «απίστευτα ανθρώπινη».

Σύμφωνα με τον Τιμ Γουόλς, ο ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίαςτόνισε πώς «πρέπει να αποδοθεί η δικαιοσύνη».

Διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια συγκλονίζουν εδώ και μέρες τις ΗΠΑ, έπειτα από τον θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από έναν λευκό αστυνομικό, τον Ντέρεκ Σόβιν, στη Μινεάπολις.

Ο κυβερνήτης της αμερικανικής πολιτείας είπε επίσης πως ο Jay-Z του μίλησε από την οπτική του πατέρα και όχι του μουσικού καλλιτέχνη.

«Ήταν πατέρας. Τα λόγια του συνόψισαν ότι η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί εδώ. Είπε ότι αισθάνεται τη συμπόνια και την ανθρωπιά αυτών των ανθρώπων που βγαίνουν και μιλούν» τόνισε ο κυβερνήτης της Μινεσότα.

Ο Τιμ Γουόλς πρόσθεσε: «Ξέρει ότι ο κόσμος παρακολουθεί και ότι το πώς χειρίζεται η Μινεσότα το θέμα θα έχει αντίκτυπο σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι θετικό μήνυμα κάποιος με αυτή τη φήμη, που έχει μια τέτοια παρουσία, εστιάζει στη στιγμή, στην οποία επικεντρώνονται οι κάτοικοι της Μινεσότα»

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Παρωδίες Μπάρμπι σε καραντίνα, από την Tonya Ruiz

Η Tonya Ruiz, πρώην μοντέλο και γνωστή από τον λογαριασμό «Grandma Gets Real» στο Instagram, εδώ και καιρό συνέλλεγε κούκλες...

Close