Με μια μέθοδο συνεχούς πληθωρισμού, μια κυβέρνηση μπορεί να κατάσχει μυστικά και απαρατήρητα ένα σημαντικό μέρος από τον πλούτο των πολιτών της - John Maynard Keynes

«Ο Ιωνικός επιστρέφει σπίτι του»

11 Δεκεμβρίου, 2019

Στη φυσική του έδρα, το κλειστό του «Πλάτωνα», θα επιστρέψει τη νέα αγωνιστική περίοδο (2020-21) ο Ιωνικός. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας ενέκρινε ομόφωνα τη χρηματοδότηση της ανακαίνισης του ιστορικού κλειστού, το οποίο θα είναι και πάλι διαθέσιμο για τους «μπλε» με το πέρας της εφετινής σεζόν. 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 10/12/2019 εγκρίθηκε ομόφωνα η χρηματοδότηση της ανακαίνισης του Κλειστού Γυμναστηρίου “Πλάτων” ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή του Ιωνικού, την σεζόν 2020-21 στην φυσική του έδρα!
Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός από τις 5/8/2019 όπου και διασφαλίστηκε η εξεύρεση έδρας για την επιστροφή στην Α1 (Κλειστό Σοφία Μπεφόν στο  Π. Φάληρο) ανέλαβε την εποπτεία για την εξέλιξη της ανακαίνισης του Πλάτωνα. Όλο αυτό το διάστημα παραμείναμε στο κέντρο των εξελίξεων πιέζοντας ανθρώπους και καταστάσεις αλλά και φέρνοντας διαρκώς το γηπεδικό ζήτημα στην επικαιρότητα.
Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να αναγνωρίσουμε δημόσια πως από τις 29/7 -όταν και είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα σε οργανωμένους, ΚΑΕ, ερασιτέχνη και Δήμο- ο Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης άλλαξε άρδην την στάση του και αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης ανέλαβε προσωπικά, ως όφειλε, το ζήτημα…
 

Read previous post:
Πανεπιστήμιο Πειραιά: Τελετή αναγόρευσης του Ε. Μυτιληναίου σε Επίτιμο Διδάκτορα

«Όλη μου τη ζωή δουλεύω, δεν ξέρω να κάνω τίποτε άλλο».

Close