Στη ζωή, αντίθετα με το σκάκι, το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά το ματ. Isaac Asimov, 1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Ο Ιμπραϊμοβιτς… σκοράρει και στο Σαν Ρέμο

24 Φεβρουάριος, 2021

Ο σολίστ του… ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη μουσική και την προσεχή εβδομάδα πρόκειται να μοιράσει τον χρόνο του μεταξύ των υποχρεώσεών  του στη Μίλαν και του διάσημου φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο, πρόταση του οποίου αποδέχθηκε, ώστε να είναι από τους παρουσιαστές.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου, ώστε να καταφέρει να διασφαλίσει τις δεσμεύσεις του με το φεστιβάλ, που θα μεταδίδεται κάθε βράδυ ζωντανά στη Rai από την Τρίτη 2 έως το Σάββατο 6 Μαρτίου, ενώ θα έχει υποχρεώσεις και με το σύλλογο του Μιλάνου, ο οποίος θα παίξει εναντίον της Ουντινέζε, την Τετάρτη 3 Μαρτίου το βράδυ και στη Βερόνα την Κυριακή 7 Μαρτίου το απόγευμα.

«Θα είναι εκεί την Τρίτη, την Τετάρτη, θα έχει έναν αγώνα και θα επιστρέψει από την Πέμπτη έως το Σάββατο στο Σαν Ρέμο», δήλωσε ο Αμαντέους, ο διοργανωτής του ετήσιου φεστιβάλ τραγουδιού, έναν γνήσιο μουσικό θεσμό στην Ιταλία με αρκετά εκατομμύρια θεατές κάθε βράδυ.

Η Μίλαν επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι ο Ιμπραϊμοβιτς «θα προπονηθει Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο σε μια ειδική δομή στην περιοχή του Σαν Ρέμο, την παραθαλάσσια πόλη της Λιγουρίας και θα ακολουθήσει πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου».

Την Τετάρτη, θα επιστρέψει στο Μιλάνο όλη την ημέρα για να προετοιμαστεί για τον απογευματινό αγώνα εναντίον του Ουντινέζε και θα προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του το επόμενο πρωί πριν επιστρέψει στο Σαν Ρέμο, ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Σύμφωνα με την “Gazzetta dello sport”, ο σύλλογος είχε προειδοποιηθεί για αυτήν την έξτρα αθλητική δέσμευση του Σουηδού από τον Αύγουστο, προτού παρατείνει το μονοετές συμβόλαιό του με την Μίλαν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ