Κάθε επαναστατική ιδέα φαίνεται πως προκαλεί τρεις φάσεις αντιδράσεων. Μπορούν να συνοψιστούν στις φράσεις: 1) "Δεν γίνεται με τίποτα", 2) "Γίνεται αλλά δεν αξίζει τον κόπο να το κάνουμε", 3 "Το είχα πει εξαρχής ότι ήταν καλή ιδέα". - Arthur Clarke, 1917 - 2008, Βρετανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας

Ο Ίαν Μπράουν για την πανδημία

24 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Ίαν Μπράουν υιοθέτησε για μία ακόμη φορά θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό ισχυριζόμενος ότι η πανδημία «προγραμματίστηκε και σχεδιάστηκε για να μας κάνει ψηφιακούς σκλάβους».
 
Σε μία σειρά από πρόσφατα tweets χαρακτήρισε την πανδημία του νέου κορονοϊού «plandemic» (plan + pandemic) και έκανε αναφορά στον Τζορτζ Όργουελ, γράφοντας: «ΟΛΕΣ οι τυραννίες κυριαρχούν μέσω απάτης και βίας, αλλά μόλις αποκαλυφθεί η Απάτη, πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά στη Βία. Τζορτζ Όργουελ».
 
Ο πρώην αρχηγός των Stone Roses έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν διατύπωσε απόψεις κατά του εμβολιασμού για την προστασία από τον κορονοϊό.
 
Ο Ίαν Μπράουν έγραψε στο Twitter: «Όχι lockdown, όχι τεστ, όχι ιχνηλάτηση, όχι μάσκες, όχι εμβόλιο» και έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων με τους χρήστες να αναφέρουν ότι δεν έχει αποδείξεις για τα όσα ισχυρίζεται.
 
«Σε όλους εσάς που ρωτάτε για τα ιατρικά μου προσόντα, έχω τα ίδια με τον πωλητή υπολογιστών Μπιλ Γκέιτς (μεγαλύτερο χρηματοδότη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας)» έγραψε.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
ΟΗΕ και Βρετανία θα συνδιοργανώσουν τον Δεκέμβριο σύνοδο κορυφής για το κλίμα

Ο ΟΗΕ και η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη ότι θα διοργανώσουν στις 12 Δεκεμβρίου μια σύνοδο κορυφής για το...

Close