Οι άνθρωποι δεν δέχονται την αλλαγή παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και δεν βλέπουν την ανάγκη παρά μόνο όταν υπάρχει κρίση - Jean Monnet ( 1888-1979, Γάλλος οικονομολόγος, πατέρας της ΕΕ)

Ο Γουίλ Ριβ, ο γιος του Κρίστοφερ Ριβ, φέρεται να συμμετέχει στην ταινία «Superman»

3 Ιουλίου, 2024

Ο Γουίλ Ριβ, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Κρίστοφερ Ριβ, φέρεται να συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Γκαν «Superman».

Η ταινία του Τζέιμς Γκαν γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου παπαράτσι και δημοσιογράφοι είναι σε ετοιμότητα για να αντλήσουν νέες πληροφορίες για την ταινία της DC. Σύμφωνα με το Cleveland.com, ο Γουίλ Ριβ, γιος του Κρίστοφερ Ριβ, ηθοποιού που υποδύθηκε πρώτος τον υπερήρωα κάνει μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Κόρενσγουετ.

Η είδηση για τη συμμετοχή του Ριβ στην ταινία δημοσιοποιήθηκε λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων και οι θαυμαστές έχουν αρχίσει να αντιδρούν χαρακτηρίζοντας «απογοητευτική» τη στολή του Κόρενσγουετ.

«Λατρεύω και υποστηρίζω την επιλογή του Ντέιβιντ Κόρενσγουετ ως Superman, αλλά είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με το κοστούμι» έγραψε ένας χρήστης στο X.