Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν’ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., εκ των 7 σοφών της Αρχ .Ελλάδας

Ο γηραιότερος αγώνας αυτοκινήτου στον κόσμο, το «Targa Florio» υποστηρίχθηκε από την Abarth

12 Οκτώβριος, 2018

Ο γηραιότερος αγώνας αυτοκινήτου στον κόσμο, με ιστορία 102 ετών, το «Targa Florio», υποστηρίχθηκε από την Abarth, η οποία βρήκε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία, προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό τη νέα σειρά Abarth 595.

Η ιταλική εταιρεία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τον χώρο των αγώνων και έχει κατακτήσει -από τις αρχές της δημιουργίας της μέχρι σήμερα- σειρά σημαντικών διακρίσεων. Η νέα σειρά Abarth 595 συνδυάζει ιδανικά το στιλ με τις επιδόσεις, ενώ εστιάζει στις επιδόσεις, στην άνεση, στην ταχύτητα και στην απόλυτη οδηγική αίσθηση.

Read previous post:
Αλ. Τσίπρας στο twitter: «Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ιστορική μνήμη, διεκδικώντας τις ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την Ελλάδα»

«Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ιστορική μνήμη, διεκδικώντας τις ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την Ελλάδα, αλλά κυρίως σταθερά αγωνιζόμενοι ενάντια σε...

Close