Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε. Μολιέρος, 1622-1673, Γάλλος θεατρικός συγγραφέας

Ο Φοντ θέλει στην Μπαρτσελόνα τον Γκουαρντιόλα

30 Οκτωβρίου, 2020

Η Μπαρτσελόνα γύρισε σελίδα και πλέον περιμένουν τις διοικητικές αλλαγές για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προέδρου. Ο Βίκτορ Φοντ φαντάζει ως φαβορί για τη θέση και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Sky Sports” τόνισε ότι μεγάλος του στόχος είναι η επιστροφή του Πεπ Γκουαρντιόλα. 

«Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσεις την καλύτερη γενιά ποδοσφαιριστών που είδε ο κόσμος, που πιστεύω πως είχαμε την τελευταία δεκαετία. Ανθρωποι όπως οι Γκουαρντιόλα, Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ είναι όλοι θρύλοι της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν εργάζονται πια σε αυτήν. Πρέπει να τους φέρουμε πίσω για να εξασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρότζεκτ» τόνισε αρχικά και στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι: «Αυτό που θέλει να ξέρει ο Μέσι είναι πως θα είναι μέλος ενός ανταγωνιστικού πρότζεκτ που θα τον εμπνεύσει για να κερδίσουμε το Champions League. Είμαι τιμή μας να τους φέρουμε πίσω στην Μπαρτσελόνα και να πείσουμε τον Μέσι να μείνει»