Η υπομονή μας θα πετύχει περισσότερα από τη δύναμή μας. Edmund Burke, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

Ο Φλεβαράκης, ο Αμοιρίδης και οι επαφές με χορηγούς

20 Αυγούστου, 2019

Ο ΠΑΟΚ έχει από χθες νέο τεχνικό καθοδηγητή, οικονομική βάση για να αρχίσουν να τακτοποιούνται υποχρεώσεις απαραίτητες, ώστε να ξεκινήσει να «χτίζεται» η ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν και πρόθεση να δρομολογηθούν επαφές προκειμένου να βρεθούν περισσότεροι οικονομικοί αιμοδότες για την ΚΑΕ.

Ολα προέκυψαν από την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, σε πνεύμα συσπείρωσης από τα μέλη της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.

Νέος προπονητής της ομάδας για την καινούργια περίοδο θα είναι, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ, ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα γι’ αυτόν… λημέρια και θα βάλει επί τάπητος με τη διοίκηση τις κινήσεις που απαιτούνται για τη στελέχωση του ρόστερ. Στο πλευρό του στο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μέλος του σταφ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και ο Κώστας Παπάζογλου, συνεργάτης που έχει σταθερά μαζί του στις ομάδες που αναλαμβάνει.

Ο Κώστας Αμοιρίδης, σε παραγοντικό επίπεδο, είναι, σε πρώτο χρόνο, ο επιχειρηματίας που μπαίνει μπροστά για να συνδράμει οικονομικά και να δώσει στην ΚΑΕ (σ.σ. την έχει στηρίξει και στο παρελθόν), τις… ανάσες που χρειάζεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 

Read previous post:
Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Νεϊμάρ δανεικό με οψιόν

Δύο εβδομάδες πριν από το κλείσιμο της καλοκαιρινής αγοράς, σύμφωνα με την Marca,  έφτασε η στιγμή η Μπαρτσελόνα να κάνει...

Close