Δεν μπορεί να επιβληθεί σε μια κοινωνία μεγαλύτερο κακό από τη μετατροπή του νόμου σε μέσο αρπαγής. Frederic Bastiat, 1801-1850, Γάλλος οικονομολόγος και κοινωνιολόγος

O Fendi λάνσαρε την πρώτη αρωματισμένη τσάντα

16 Δεκεμβρίου, 2019

Ο οίκος Fendi συνεργάστηκε με τον θρυλικό αρωματοποιό Francis Kurkdjian για να λανσάρει την πρώτη τσάντα ποτισμένη με άρωμα την οποία παρουσίασε στην Art Basel Miami Beach 2019.

  Η καινοτόμος ιδέα είναι πολυαισθητηριακή, εξηγεί ο Fendi. Το ειδικό αρωματικό μείγμα «FendiFrenesia» έχει γίνει μια «τρισδιάστατη ιδιαίτερη δημιουργία στην οποία η αφή, η όσφρηση και η όραση παίρνουν όλες νέες έννοιες» αναφέρεται σε ανακοίνωση του οίκου.

  «Ο Fendi πάντα πειραματίζεται, ειδικά στα αξεσουάρ και η τσάντα Baguette, σχεδιάστηκε ως ένα μανιφέστο ατομικότητας, είναι το πρώτο αξεσουάρ που έχει δικό του όνομά του» εξήγησε η διευθύντρια δημιουργικού του Fendi, Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι.

  «Η ιδέα να έχεις και άρωμα αφιερωμένο σε αυτή την τσάντα θα την κάνει πιο ξεχωριστή και μοναδική. Μια τσάντα είναι κάτι τόσο θηλυκό, όπως ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας κρατά όλη τη ζωή της εκεί, τα μυστικά της. Και ένα άρωμα είναι κάτι που πραγματικά αποτελεί ένα από τα πιο προσωπικά πράγματα για μια γυναίκα» ανέφερε.

   

Read previous post:
Μείωση δραστηριότητας και απολύσεις από Praxia Bank

Τη συρρίκνωση των δραστηριοτήτων της και απολύσεις ανακοίνωσε η Praxia Bank, που είχε ιδρυθεί με την φιλοδοξία να αποτελέσει την πρώτη...

Close