Στην Αμερική, όλοι έχουν την άποψη ότι δεν έχουν κοινωνικά ανώτερους, μιας και όλοι οι άνθρωποι είναι όσοι, αλλά κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν έχει κοινωνικά κατώτερους. Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς σε σειρά ντοκιμαντέρ

9 Ιουλίου, 2020

Συνεχίζοντας την τεράστια λίστα των πρωτότυπων ντοκιμαντέρ, το Netflix έχει τώρα προσεγγίσει τον Φαρέλ Γουίλιαμς για μια νέα σειρά που φωτίζει ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, ενώ δημιουργεί μια από τις πιο εμπνευσμένες χορωδίες γκόσπελ στον κόσμο.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Voices of Fire» θα συμμετέχουν ο μουσικός, ηθοποιός και δισκογραφικός και κινηματογραφικός παραγωγός και ο θείος του, επίσκοπος Εζίκιελ Γουίλιαμς και θα ανακαλύπτουν νέα ταλέντα.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έκανε τη σχετική ανακοίνωση για πρώτη φορά την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Essence, το οποίο πραγματοποιήθηκε on line φέτος λόγω της πανδημίας του κορονoϊού.

Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά ντοκιμαντέρ «Voices of Fire» θα ακολουθεί το ταξίδι του επισκόπου Γουίλιαμς και των επικεφαλής της χορωδίας γκόσπελ που αναζητούν ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και υπόβαθρων στο Χάμπτον Ρόουντς της Βιρτζίνια.

Ενώ εμφανίζεται μπροστά από την κάμερα, ο Φαρέλ Γουίλιαμς θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μέσω της εταιρείας του «I Am Other».

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Το «Streets of Philadelphia», του 1999, από τον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) κυκλοφόρησε επίσημα το «Streets of Philadelphia», το live άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1999,...

Close