Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Ο Εντ Σίραν αναδείχτηκε καλλιτέχνης της δεκαετίας

11 Δεκεμβρίου, 2019

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Εντ Σίραν αναδείχτηκε “Επίσημος Κορυφαίος Καλλιτέχνης της Δεκαετίας για το Ηνωμένο Βασίλειο” έπειτα από μια εντυπωσιακή άνοδο στο μουσικό στερέωμα, ανακοίνωσε σήμερα η Εταιρεία των Επίσημων Τσαρτς.

Η παγκόσμια επιτυχία του με τίτλο “Shape of You”–η οποία πέρασε 14 εβδομάδες στην πρώτη θέση των charts το 2017–επίσης αναδείχτηκε τραγούδι της δεκαετίας.

Ο βρετανός καλλιτέχνης, που έχει βραβευτεί με Grammy τέσσερις φορές, τιμήθηκε ακόμη με το “Επίσημο Βραβείο Κατάρριψης Ρεκόρ των Charts” έχοντας τα περισσότερα σινγκλς και άλμπουμς που έφθασαν στη πρώτη θέση και περνώντας τις περισσότερες εβδομάδες–79–στην πρώτη θέση, κατά το διάστημα 2010-2019, πρόσθεσε η Εταιρεία των Επίσημων Τσαρτς, η οποία συντάσσει την εβδομαδιαία λίστα των βρετανικών τσαρτς.

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν τιμηθεί με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν είναι ο Πολ Μακάρτνεϊ και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

“Ο Εντ κυριαρχεί στ΄αλήθεια εδώ και μια δεκαετία και επάξια λαμβάνει αυτό το εκπληκτικό νέο βραβείο”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της εταιρείας Μάρτιν Τάλμποτ.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
H Rei Kawakubo σχεδίασε τα κοστούμια για την όπερα Ορλάντο

Η ιδρύτρια του οίκου Comme des Garçons, Rei Kawakubo εισέρχεται στον κόσμο της όπερας, σχεδιάζοντας τα κοστούμια για μια νέα...

Close