Ακόμη και ένα λάθος μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι το μόνο πράγμα που απαιτούνταν για μία αξιόλογη επιτυχία – Henry Ford

Ο Ελληνας που ήταν στο σπίτι του Μπράβο

18 Ιούνιος, 2019

Νέα στοιχεία που αφορούν στην «υπόθεση Oikos» κι έχουν… άρωμα Ελλάδας, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, στο σχετικό δημοσίευμα που αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «El Confidencial».

    Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα, την ημέρα της επιχείρησης που κατέληξε στην σύλληψη του Ραούλ Μπράβο και του Κάρλος Αράντα, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Αρη και της Βέροιας, είχε ειδοποιηθεί πως οι Αρχές τον… πλησιάζουν και επιχείρησε να απαλλαγεί από μετρητά, για τα οποία προφανώς δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευση τους.

    Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, στο σπίτι του Μπράβο, ειδικοί πράκτορες που ευρίσκοντο πέριξ του κτηρίου, διαπίστωσαν πως ένας νεαρός έφυγε από την πολυκατοικία. Εκείνη την στιγμή, δεν είχαν στοιχεία εις βάρος του και κατά συνέπεια, δεν τον εμπόδισαν. Κατά την έφοδο στο σπίτι, βρέθηκε μία άδεια οδήγησης με τα στοιχεία Dimitrios Sioungaris (σ.σ. Δημήτριος Σιούγγαρης).

Read previous post:
Πωλήθηκε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s

Μετά από 31 χρόνια διαπραγμάτευσης της μετοχής του Sotheby's στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ο οίκος δημοπρασιών γίνεται μια ιδιωτική...

Close