Η τιμή είναι αυτό που πληρώνεις, αξία είναι αυτό που παίρνεις.  Warren Buffett, 1930-, Αμερικανός επενδυτής

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για την επίθεση στην οικία του Αμερικανού πρέσβη

15 Μαΐου, 2019

«Αυτοί που νομίζουν ότι, κρυπτόμενοι πίσω από υποτιθέμενες προκηρύξεις για ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση στην οικία του Αμερικανού πρέσβη, θα μας παραπλανήσουν, είναι οικτρά γελασμένοι» αναφέρει σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Μαυραγάνης.

«Οι δυνάμεις, που δυσαρεστήθηκαν από την προσέγγιση της Ελλάδας με τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ και απεργάζονται σχέδια σταματήματος της γεωπολιτικής – ενεργειακής αναβάθμισης της Ελλάδας, να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός, και ενημερωμένος είναι, και έτοιμος να αντιδράσει» αναφέρει ο κ. Μαυραγάνης.

Στην ίδια δήλωση προσθέτει: «Ευχόμαστε η ΝΔ, η οποία σήμερα αποκάλυψε ότι τάσσεται εναντίον της εξόρυξης των ενεργειακών κοιτασμάτων μας επ’ ωφελεία του ελληνικού λαού με την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης μας στα 12 ναυτικά μίλια, να μην συγκαταλέγεται στις δυνάμεις εκείνες που αντιδρούν στη γεωπολιτική αναβάθμιση της χώρας μας».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον. Η άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων δεν απεμπολείται, όσο και αν η ΝΔ και οι δυνάμεις που τη στηρίζουν, αντιδρούν. Καλούμε τους Έλληνες σε εγρήγορση» καταλήγει στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Read previous post:
Υπ. Εργασίας: “Η απαγόρευση της επταήμερης εργασίας είναι νόμος του κράτους και μάλιστα αναγκαστικού δικαίου. Αυτό θέλει να αλλάξει ο κ. Μητσοτάκης”

«Με επιλεκτικό τρόπο φαίνεται πως παρακολούθησε την κοινοβουλευτική διαδικασία το κατά τα άλλα έγκυρο 'iefimerida.gr'.

Close