Το πρόβλημα με τα ψέματα και την εξαπάτηση είναι ότι η αποτελεσματικότητά τους βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μια σαφή αντίληψη της αλήθειας την οποία ο ψεύτης και απατεώνας επιθυμεί να κρύψει. Hannah Arendt, 1906-1975, Γερμανοαμερικανίδα ιστορικός

Ο DJ Khaled εμφανίστηκε στον οδοντίατρο με προστατευτική στολή

Ο DJ Khaled εμφανίστηκε στο ραντεβού με τον οδοντίατρο για έκτακτη απονεύρωση δοντιού με στολή προστασίας, μάσκα και γάντια. 
Ο Αμερικανός DJ, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός δεν παίρνει κανένα ρίσκο όταν πρόκειται για την COVID-19. 
Ο δημιουργός μουσικών επιτυχιών αποκάλυψε ότι δεν βγήκε έξω από το σπίτι του επί 3,5 μήνες λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, αλλά δυστυχώς, έπρεπε να επισκεφθεί τον οδοντίατρό του την περασμένη εβδομάδα για επείγουσα απονεύρωση. Ωστόσο, έλαβε όλα τα προστατευτικά μέτρα για να είναι ασφαλής και να διαφυλάξει τη γυναίκα του και τα παιδιά του.
«Έχω παιδιά, δεν παίζω παιχνίδια. Πρώτη μέρα έξω από το σπίτι μετά από 3,5 μήνες» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter και δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται να βγαίνει από το αυτοκίνητό του φορώντας πλήρη στολή. 
Επίσης δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη στην οδοντιατρική κλινική στο Μαϊάμι και τη διαδικασία της απονεύρωσης από την αρχή έως το τέλος. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους φρόντισαν να ξεπεράσει το πρόβλημα. 
Οι αναρτήσεις του DJ Khaled συγκέντρωσαν περίπου 4.000 σχόλια θαυμαστών του. 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Β.Κικίλιας: Συνεχίζουμε εντατικά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους

«Μέσα σε 50 ημέρες οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ έχουν πραγματοποιήσει 2.449 αποστολές λαμβάνοντας 41.785 δείγματα» γνωστοποιεί με ανάρτησή του...

Close