Η βία, είτε φυσική είτε ψυχική, είναι μια αναζήτηση της ταυτότητας και του νοήματος. Όσο λιγότερη ταυτότητα, τόσο μεγαλύτερη βία. Marshall McLuhan, 1911-1980, Καναδός επικοινωνιολόγος

Ο Δήμος Λειψών στις Εκθέσεις Τουρισμού, World Travel Market και Philoxenia

19 Νοέμβριος, 2018

Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Λειψών στις Εκθέσεις Τουρισμού, World Travel Market και Philoxenia σε Λονδίνο και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα. «Εγκαταλείπουμε το πρότυπο της απλής εντυποδιανομής. Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό τη «Στάση Ζωής» και «Points of View», τα νέα κεντρικά μας συνθήματα που συνοδεύουν κάθε ενέργεια προβολής των Λειψών σε Ελλάδα και εξωτερικό», εξηγεί ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Αξιοποιώντας τη δυνατότητα εκθεσιακής συμμετοχής που παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η συγκροτημένη προσπάθεια ξεκίνησε κατά το διεθνές εκθεσιακό τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, που με προκαθορισμένες επαγγελματικές επαφές σε συνεννόηση με την εταιρία Τουριστικού Marketing Remake, ο Δήμος Λειψών στόχευσε σε δημοσιογράφους ή bloggers που εξειδικεύονται στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού καθώς και σε ταξιδιωτικά γραφεία που μπορούν να βοηθήσουν στην «εκπαίδευση» των ταξιδιωτών στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Λειψών, μέσα από τη δημιουργία περιεχομένου και όχι μόνο με ανάρτηση κάποιων τυποποιημένων πακέτων.

Επιπλέον, έντονη ήταν η ανταπόκριση του κοινού και των πρακτόρων που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου Λειψών κατά την διάρκεια της έκθεσης Philoxenia, το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου 2018. Με την ενεργό εκπροσώπηση του προορισμού από τους κ.κ. Ελευθέριο Μάγγο, Κωνσταντίνο Μπουράκη και Βούλα Κάβουρα, «οι Λειψοί έγιναν ο πόλος έλξης δεκάδων εν δυνάμει επισκεπτών μας που ήδη έχουν γίνει δέκτες των προσπαθειών προβολής του Δήμου στην Ελλάδα, από τις αρχές του χρόνου,» σχολίασε ο κ. Μπουράκης μετά το τέλος της έκθεσης. Μεταξύ άλλων, το περίπτερο επισκέφθηκαν επώνυμοι φίλοι του μαγευτικού προορισμού όπως ο δημοφιλής παρουσιαστής κ. Γιάννης Σερβετάς που ανανέωσε το ραντεβού με τους φιλόξενους εκπροσώπους του Δήμου το καλοκαίρι, στο νησί της θέας Καλυψούς.

 

Read previous post:
Η Σάκκαρη «ανέβηκε» στο Νο 41 της WTA

Η WTA ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας με την Μαρία Σάκκαρη να «σκαρφαλώνει» μια θέση, σε σχέση με...

Close