Η Μεγάλη Βρετανία έχει χάσει μια αυτοκρατορία, αλλά ακόμα δεν έχει βρει ένα ρόλο. Dean Acheson, 1893-1971, Αμερικανός πολιτικός

Ο δήμος Αθηναίων “ομορφαίνει” τον λόφο του Στρέφη

14 Απριλίου, 2020

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαριότητας και αποκατάστασης ζημιών έγινε στο λόφο του Στρέφη τις προηγούμενες ημέρες από συνεργεία του δήμου Αθηναίων και είναι πλέον πιο όμορφος, πιο πράσινος, πιο καθαρός και πιο φιλικός για τους επισκέπτες του. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες εργαζόμενοι από διάφορες υπηρεσίες του, οι οποίοι προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού, απομάκρυνσης ογκωδών αντικειμένων, συντήρησης και επισκευής στα χωμάτινα μονοπάτια, αλλά και στο πλακόστρωτο μέρος, κλαδέματος και  βελτίωσης του πρασίνου. Επίσης αποκατέστησαν τις ζημιές και έβαψαν όλα τα παγκάκια, τα όργανα της παιδικής χαράς κ.ά. 
«Κάθε μέρα που περνάει, είναι για εμάς, πολύτιμος χρόνος που κερδίζουμε, για να αλλάξει η Αθήνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Να μην υπάρξει εφησυχασμός και χαλάρωση των μέτρων ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου, στο πασχαλινό του μήνυμα

Τον αγώνα που δίνει η Αυτοδιοίκηση για να κρατήσει όρθιες της τοπικές κοινωνίες τις δύσκολες αυτές ώρες της υγειονομικής κρίσης,...

Close