Συναίνεση σημαίνει ότι όλοι συμφωνούν να δηλώσουν ομαδικά αυτό που κανένας δεν πιστεύει ατομικά. Abba Eban, 1915-2002, Ισραηλινός διπλωμάτης

Ο δήμαρχος του Λονδίνου ζητεί βοήθεια από τα ιατρικά επιτελεία των συλλόγων

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν, έκανε έκκληση σε 9 ποδοσφαιρικούς συλλόγους της αγγλικής πρωτεύουσας, της Premier League και της Championship, να διαθέσουν τις ομάδες υγείας τους -γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, παραϊατρικούς- για να βοηθήσουν στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας, απέναντι στην έκτακτη κατάσταση που έχει επιβάλει η πανδημία του κορονοϊού, με την αυξανόμενη εξάπλωση λοιμώξεων και νοσηλειών.

Μεταξύ των συλλόγων με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο πρώτος πολίτης του Λονδίνου, ήταν η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Γουέστ Χαμ, ενώ η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη δεσμευτεί να παρέχει βοήθεια στον δήμο και την τοπική υγειονομική υπηρεσία (NHS). 

«Έγραψα στους συλλόγους της πρωτεύουσας, της Premier League και της Championship, για να τους δείξω τη βοήθεια που μπορούν να δώσουν στο φανταστικό μας προσωπικό της και είμαι ευγνώμων για τη μεγάλη απάντηση που έλαβα» δήλωσε ο δήμαρχος, ζητώντας τη συνεισφορά που οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι του Λονδίνου μπόρεσαν να δείξουν στο παρελθόν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Τρόφιμα και υγειονομικό υλικό στο Γηροκομείο Αθηνών, από την Περιφέρεια Αττικής

Σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού και τροφίμων για την ενίσχυση της προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται...

Close