Τα έθνη δεν έχουν σταθερούς φίλους ή εχθρούς. Έχουν μόνο σταθερά συμφέροντα. Λόρδος Palmerston, 1784-1865, Βρετανός πρωθυπουργός.

Ο δήμαρχος Λειψών κοντά στους Ιταλούς

31 Μαρτίου, 2020

Διαδικτυακό μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Δήμαρχος Λειψών  Φώτης Μάγγος στους Ιταλούς φίλους του νησιού με video στο facebook. https://www.facebook.com/fotis.maggos/videos/vb.1717676621/10206603645125982/type=2&theater

 Με σημείο αναφοράς τους στενούς πολυετείς δεσμούς που ενώνουν τους Ιταλούς με τον μαγευτικό παράδεισο των Δωδεκανήσων, εκφράζεται με ένα σύντομο video διάρκειας ενός λεπτού στα Ιταλικά, εκ μέρους όλων των κατοίκων των Λειψών, η συμπόνια για τα θύματα που θρηνεί ο γείτονας λαός. «Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, επιφυλασσόμαστε να σας κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά. Μέχρι τότε παραμείνετε ασφαλείς!» τονίζει χαρακτηριστικά στο τέλος του video ο κ. Μάγγος. Το video συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων Ιταλών φίλων και εν δυνάμει ταξιδιωτών.

Η βίντεο- δήλωση συμπαράστασης https://youtu.be/BEIhL-6Bzj0 εστάλη ταυτόχρονα σε όσους Ιταλούς δημοσιογράφους και bloggers έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς το νησί της θεάς Καλυψούς, προκαλώντας την ενθουσιώδη και συγκινητική αποδοχή τους. Μεταξύ άλλων, το video αναρτήθηκε και στο My Greek Salad, ένα από τα δημοφιλέστερα ταξιδιωτικά blogs της Ιταλίας με χιλιάδες ταξιδιώτες να τo παρακολουθούν τακτικά.

Grazie mille Fotis!

Gepostet von My Greek Salad am Freitag, 27. März 2020

Read previous post:
Βουλγαρία: Κλειστά τα σύνορα μέχρι τις 17 Απριλίου

Μέχρι τις 17 Απριλίου θα παραμείνουν κλειστά τα σύνορα της Βουλγαρίας, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο υπουργείο και...

Close