Περιπέτεια είναι μια άβολη κατάσταση που την αντιμετωπίζουμε σωστά. Άβολη κατάσταση είναι μια περιπέτεια που την αντιμετωπίζουμε λάθος. - G.K. Chesterton, 1874-1936, Άγγλος συγγραφέας

Ο Βαλμπουενά συνεργάτης του RMC

3 Ιουλίου, 2020

    Μία νέα… καριέρα αχνοφαίνεται στον ορίζοντα για τον Ματιέ Βαλμπουενά. Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «France Football», ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, θα αναλάβει σύντομα χρέη τακτικού σχολιαστή στον δημοσιογραφικό όμιλο της πατρίδας του RMC.

    Από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας, αναμένεται να αποχωρήσουν το επόμενο διάστημα, οι σύμβουλοι-σχολιαστές, Βίλι Σανιόλ, Ρίο Μαβουμπά και Φρανκ Λεμπέ, με τον Βαλμπουενά και τον Αντίλ Ραμί, να τους… αντικαθιστούν. Με την μόνη διαφορά, ότι σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο «ερυθρόλευκος» άσος και ο έμπειρος στόπερ, δεν θα παρουσιασθούν με την ιδιότητα του σχολιαστή-συμβούλου, αλλά ως ομιλητές στις εκπομπές του σταθμού και κυρίως σ΄ αυτήν με τίτλο «Top of the foot».

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρώην διεθνής άσος του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της εφετινής σεζόν στην εκπομπή «Top of the foot», που παρουσίαζουν ο Ζαν Λουϊ Τουρέ και ο Μοχάμεντ Μπουαφσί.

     Εκτός των Βαλμπουενά και Ραμί, θέση στα μικρόφωνα του RMC θα έχουν και οι Λορι Λεπαγέρ, Ζαν Μισέλ Λαρκέ, Ζερόμ Ροτέν, Ρολάν Κουρμπίς και Ερίκ Ντε Μεκό.
 

Read previous post:
Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» στο πλευρό του υπουργείου Παιδείας

Με προσφορά tablet, τα οποία αποτέλεσαν εξοπλισμό των εκπαιδευτικών δομών της χώρας, τόσο για την εκπαίδευση των μαθητών από το...

Close