Αν υπάρχουν δύο άνθρωποι με διδακτορικό σε μια υποανάπτυκτη χώρα, ο ένας θα είναι αρχηγός του κράτους και ο άλλος θα είναι εξόριστος. Kord Samuel, 1870-1963, Βρετανός πολιτικός.

Ο Bad Bunny καλεί να συνεχιστούν οι διαμαρτυρίες κατά του Ρικάρντο Ροσέλο

19 Ιούλιος, 2019

O τραγουδιστής της τραπ και της ρεγκετόν, Bad Bunny είναι σε περιοδεία στην Ευρώπη, αλλά η σκέψη του είναι στην πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο.
Ο 25χρονος τραγουδιστής με ανάρτησή του στο Instagram την περασμένη Δευτέρα έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα για το πολιτικό κλίμα στην πατρίδα του.

“Αυτό το βίντεο είναι για όλους. Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει” ανέφερε σε ένα από τα δύο βίντεο που ανάρτησε και τα οποία έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια προβολές. 

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται αναστατωμένος με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες για τον κυβερνήτη του Πουέρτο Ρίκο, Ρικάρντο Ροσέλο.

Σύμφωνα με το CBS News, μια ιδιωτική συνομιλία σε ομάδα στα social media που διαχειρίζεται ο κυβερνήτης διέρρευσε στον Τύπο, αποκαλύπτοντας το ρόλο του Ροσέλο σε μια σειρά από συζητήσεις με βωμολοχίες, ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια. 

Οι πολίτες του Πουέρτο Ρίκο ζήτησαν την παραίτηση του κυβερνήτη, αλλά ο Ροσέλο αρνείται να παραιτηθεί, προκαλώντας συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες τις τελευταίες μέρες.

«Τον σεβασμό μου σε όσους είχαν το θάρρος, την ανδρεία και την πρωτοβουλία να βγουν έξω στους δρόμους και να αγωνιστούν για την πατρίδα μας» είπε ο Bad Bunny. «Είμαι στην Ίμπιζα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής μου περιοδείας, αλλά θα σταματήσω τα πάντα για να ανέβω σε ένα αεροπλάνο  για το Πουέρτο Ρίκο για να βγω έξω στους δρόμους και να είμαι με τον κόσμο μου – τους ανθρώπους του Πουέρτο Ρίκο. Μακάρι να ήμουν εκεί τώρα» είπε o τραγουδιστής, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων της LGBTQ κοινότητας. 

Η είδηση της διαρροής των επίμαχων συζητήσεων έρχεται μετά τη σύλληψη από το FBI δύο πρώην ανώτατων αξιωματούχων του Ροσέλο για κατηγορίες απάτης.

 

Read previous post:
Η «βιομηχανία αστέρων» του Αγιαξ, 11 μεταγραφές με έσοδα 382,75 εκ. ευρώ!

    Το κορυφαίο «εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών» στον πλανήτη, βρίσκεται στην Ολλανδία και εδρεύει στο Αμστερνταμ.

Close