Ευφυΐα είναι η ικανότητα προσαρμογής στην αλλαγή. Stephen Hawking, 1942- , Βρετανός φυσικός

Ο Άσλεϊ για το PPV

27 Οκτωβρίου, 2020

Ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ, Μάικ Άσλεϊ, κάλεσε την Premier League να επανεξετάσει την πολιτική της για τα pay-per-view, εν μέσω έκρηξης κριτικών από τους φιλάθλους.

Η BT Sport και η Sky Sports είχαν μεταδώσει όλα τα παιχνίδια της Premier League ως μέρος των υφιστάμενων ποδοσφαιρικών πακέτων τους – ένα προσωρινό μέτρο λόγω του αποκλεισμού των θεατών  λόγω της πανδημίας COVID-19.

Αλλά αυτό άλλαξε νωρίτερα αυτό το μήνα στο πλαίσιο ενός προσωρινού προγράμματος όπου οι αγώνες που δεν έχουν ήδη επιλεγεί για μετάδοση τον Οκτώβριο θα ήταν διαθέσιμοι μόνο για αγορά μέσω πλατφορμών PPV.

«Καλώ την Premier League να ενεργήσει αμέσως και να επανεξετάσει τις τρέχουσες ρυθμίσεις πληρωμής ανά προβολή για live αγώνες στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο  Άσλεϊ.

«Η χρέωση 14,95 λιρών για αγώνες στο τρέχον κλίμα δεν είναι αποδεκτή από κανέναν οπαδό του ποδοσφαίρου. Οι φίλαθλοι έχουν απορρίψει συντριπτικά αυτήν την προσφορά και η Premier League πρέπει τώρα να ενεργήσει.»

Ο Άσλεϊ πρότεινε ότι το κόστος θα πρέπει να μειωθεί σε 4,95 λίρες ανά αγώνα, με την τιμολόγηση να συζητηθεί σε συνεδρίαση των μετόχων της Premier League την Τρίτη.
 

Αντ. Βαζογιάννης