Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της. - Thomas Jefferson

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του Σάμαρη

29 Μαΐου, 2023

Στην προσπάθεια ισχυροποίησης του ελληνικού στοιχείου, οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν και περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ενας εξ αυτών είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, το συμβόλαιο του οποίου με τη Ρίο Αβε ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.
Η Ρίο Αβε, στην πρώτη της σεζόν έπειτα από την επανεμφάνισή της στη μεγάλη κατηγορία, τερμάτισε στη 12η θέση της Liga Portugal, συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς σε 34 αγωνιστικές. Ο Σάμαρης αποτέλεσε βασικό γρανάζι του συλλόγου, έχοντας 24 εμφανίσεις (με μία ασίστ) στο πρωτάθλημα ενώ κατέγραψε ακόμα μία εμφάνιση στο Λιγκ Καπ κι άλλες δύο στο Κύπελλο.  
Γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1989 στην Πάτρα, ο Σάμαρης άφησε τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2014, μετακομίζοντας στην Μπενφίκα έναντι 10 εκ. ευρώ. Αφού πανηγύρισε την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων, δύο Λιγκ Καπ, ενός Κυπέλλου κι ενός Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, έμεινε ελεύθερος από τους «αετούς της Λισσαβόνας» και, έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Φορτούνα Σιτάρντ, μεταπήδησε στη Ρίο Άβε. Πλέον, έφτασε η ώρα του επαναπατρισμού του 39 φορές διεθνή Έλληνα αμυντικού μέσου.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

φωτ.αρχείου