Το να βλέπεις “και τις δύο πλευρές” ενός προβλήματος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να δυσκολέψεις τη λύση του. Επειδή υπάρχουν πάντα περισσότερες από δύο πλευρές. Idries Shah, 1926-1996, Ινδοαφγανός συγγραφέας

Ο Αντούριθ αναβάλει την απόσυρσή του

Στους καιρούς του κορονοϊού, υπάρχουν κι εκείνοι που αναγκάζονται να καθυστερήσουν την απόσυρσή τους από το ποδόσφαιρο. Μια τέτοια περίπτωση είναι εκείνη του Αρίτς Αντούριθ, του 39χρονου (981) επιθετικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος πριν «κρεμάσει τα παπούτσια» του θέλει να σηκώσει στον ουρανό το τελευταίο τρόπαιο μιας λαμπρής καριέρας: το Κύπελλο Ισπανίας.

Ο καταληκτικός αγώνας της διοργάνωσης είναι αποκλειστικά βασκικό θέμα, αφού αντίπαλος της Μπιλμπάο στον τελικό θα είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία εδρεύει στο Σαν Σεμπαστιάν. «Η πανδημία βάζει τα πάντα σε δεύτερη μοίρα. Το πιο σημαντικό πράγμα προς το παρόν δεν είναι το ποδόσφαιρο, ούτε ο αποχαιρετισμός μου στο άθλημα», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός. 

«Υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα για να επιλυθούν και να αντιμετωπιστούν. Είμαι βέβαιος ότι, με τη βοήθεια όλων, θα τα λύσουμε», πρόσθεσε ο Αντούριθ. 

 Σε αυτές τις ημέρες αναγκαστικής ανάπαυσης, ο Αντούριθ είχε την ευκαιρία – όπως αναφέρει η Marca – να φανταστεί την επόμενη ημέρα. «Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα συνεχίσω να είμαι δεμένος με αυτόν τον κόσμο», απάντησε ο Βάσκος ποδοσφαιριστής. «Θα χρειαστώ μια στιγμή σκέψης για να προσπαθήσω να κάνω άλλα πράγματα, που δεν μπορούσα να κάνω μέχρι τώρα».

Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να περιμένει την ισπανική ομοσπονδία, που καλείται να καθορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού στο Copa del Re, το οποίο θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Read previous post:
Στις 60.000 αναμένεται να φτάσουν οι αιτήσεις για τα 800 ευρώ, εκτιμούν πηγές του υπ. Εργασίας

Με ικανοποιητικό ρυθμό ολοκληρώνεται η πρώτη ημέρα υποβολής των αιτήσεων από τους εργαζόμενους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.

Close