Ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να ζει σε κοινωνίες, αλλά από την αρχή της ύπαρξής του, αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ενεργητικότητάς του για να τις πολεμήσει - Georges Simenon (1903-1989, Βέλγος συγγραφέας)

Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς συνεχάρη τους μαθητές που κατέκτησαν το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό “Εικονική Επιχείρηση 2022”

14 Μαΐου, 2022

   Τα θερμά του συγχαρητήρια στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς και την Microgreens – Magicgreens για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση 2022», εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

   «Οι νέοι και οι νέες μας, φορείς νέων ιδεών και εφευρετικότητας, κατέκτησαν την πρώτη θέση με το ταλέντο και τη δημιουργικότητα τους» υπογραμμίζει ο κ. Βεργίδης, συγχαίροντας παράλληλα τους καθηγητές και τους γονείς.

   «Η επιτυχία τους μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία» τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βεργίδης, προσθέτοντας πως η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στάθηκε αρωγός της προσπάθειας των παιδιών και θα συνεχίσει να στηρίζει προσπάθειες όπως αυτή, που προωθούν την καινοτομία.