Αν δεν πιστεύουμε στην ελευθερία έκφρασης των ανθρώπων που απεχθανόμαστε, τότε δεν πιστεύουμε καθόλου σ' αυτήν. - Noam Chomsky, 1928- , Αμερικανός γλωσσολόγος & πολιτικός φιλόσοφος

Ο Αλοέ ψάχνει ομάδα μέσω… LinkedIn

26 Σεπτεμβρίου, 2020

Στην σύγχρονη εποχή, το διαδίκτυο αποτελεί το βασικό πεδίο αναζήτησης του… ο,τιδήποτε. Αλλοι αναζητούν την αγάπη, άλλοι ένα καλό αυτοκίνητο και κάποιοι εργασία. Κάπως έτσι σκέφθηκε και ο Μπαπτίστ Αλοέ, ο οποίος αποφάσισε να βρει τον επόμενο «σταθμό» στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μέσω του υπολογιστή του!

    Ο 26χρονος αμυντικός, ο οποίος υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας, έμεινε ελεύθερος από την Μπέερσοτ, μετά την μικρή συμβολή του (σ.σ. μόλις δύο συμμετοχές) στην άνοδο της βελγικής ομάδας στην Α` κατηγορία της χώρας.

    «Εάν ανανέωνα το συμβόλαιο μου, νομίζω ότι θα έμενα στάσιμος», δήλωσε στην «Voix du Nord» ο Αλοέ, ο οποίος ανήρτησε το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα «LinkedIn», όπου εργαζόμενοι από κάθε τομέα, θέτουν… εαυτόν στην διάθεση εν δυνάμει εργοδοτών.  
 
    «Λένε ότι το LinkedIn μπορεί να κάνει θαύματα. Γι’ αυτό, σας καλώ θερμά να δηλώσετε ότι σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, να σχολιάζετε και να προσδιορίζετε τους συλλόγους που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για το προφίλ μου», πρόσθεσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν, έχει αγωνισθεί 14 φορές με την φανέλα της Μαρσέιγ και 98 με τα «χρώματα» της Βαλανσιέν.

Γιώργος Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ενστερνίσθηκε απολύτως την άποψη του Φρανκ Λάμπαρντ και τάχθηκε υπέρ της βοήθειας στους συλλόγους που συμμετέχουν στις...

Close