Κάποιοι γεννιούνται Μεγάλοι, κάποιοι πετυχαίνουν τη μεγαλοσύνη, και σε κάποιους η μεγαλοσύνη έρχεται ουρανοκατέβατη. William Shakespeare, 1564-1616, Άγγλος δραματουργός

Ο 50 Cent και η Τζάνετ Τζάκσον σε συναυλία στη Σαουδική Αραβία

17 Ιουλίου, 2019

Ο 50 Cent και η Τζάνετ Τζάκσον θα δώσουν συναυλία στη Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ, στο οποίο η Νίκι Μινάζ αρνήθηκε τελικά να συμμετάσχει, επικαλούμενη τον σεβασμό των δικαιωμάτων των γυναικών, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

«Wow, wow, wow, ο 50 Cent θα τραγουδήσει ζωντανά στο Jeddah World Fest!», ανέφεραν στο Twitter οι οργανωτές του φεστιβάλ που ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει σχεδόν έναν μήνα στην Τζέντα, στο δυτικό τμήμα του υπερσυντηρητικού βασιλείου.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Τζάνετ Τζάκσον.

«Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αυτό το απίστευτο είδωλο στην Τζέντα!» έγραψαν περιχαρείς οι διοργανωτές σε ένα tweet.

Η ράπερ Νίκι Μινάζ ανακοίνωσε την 9η Ιουλίου ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη συναυλία της στην Τζέντα, επικαλούμενη τη «στήριξή» της στα δικαιώματα των γυναικών, της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και στην ελευθερία της έκφρασης.

Η ανακοίνωση της συναυλίας της Αμερικανίδας σταρ, γνωστής για τα προκλητικά τραγούδια της και τα βίντεο κλιπ όπου εμφανίζεται φορώντας ελάχιστα, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκ μέρους των πλέον συντηρητικών Σαουδαράβων.

Σύμφωνα με ορισμένα ΜΜΕ της χώρας, μεταξύ αυτών η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Okaz, η ακύρωση της συναυλίας της αποφασίστηκε από τις αρχές, καθώς αντίκειται στα τοπικά «έθιμα και αξίες».

Read previous post:
ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα

«Η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Close