Ηθική είναι τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας και η τρέχουσα αντίληψη της κοινωνικής μας τάξης. Samuel Butler, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

Ντοκιμαντέρ με θέμα τον Ρεχάγκελ και τον άθλο του 2004

19 Φεβρουαρίου, 2020

 Ντοκιμαντέρ με θέμα τον Ότο Ρεχάγκελ και τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Ελλάδας στο Euro 2004, με τίτλο «King Otto» (βασιλιάς Ότο), πρόκειται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι, η Piece of Magic Entertainment , μία εταιρεία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών από το 2017, με έδρα το Άμστερνταμ.  
 Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά αναμένεται να είναι εγκαίρως για το φετινό Euro 2020, τo οποία ξεκινά στις 12 Ιουνίου.
 Το ντομιναντέρ «King Otto», με σκηνοθέτη τον Έλληνο-αμερικάνο,, Κρίστοφερ Αντρέ Μαρκς  αναφέρει «πώς ο Ρεχάγκελ έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη χώρα του ως παίκτης και προπονητής, εγκατέλειψε την πατρίδα του για να εργαστεί για την ελληνική εθνική ομάδα. Κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004 παρά το γεγονός ότι δίνονταν 300-1 για να το πετύχουν». 

Read previous post:
«Δύναμη Ζωής»: Η διοίκηση της Περιφ. Αττικής να λύσει άμεσα το πρόβλημα της καθαριότητας στα σχολεία

«Να λύσει άμεσα το πρόβλημα της καθαριότητας στις Υπηρεσίες Διευθύνσεων Εκπαίδευσης η Διοίκηση της Περιφέρειας», ζητάει, με ανακοίνωσή της, και...

Close