Μην ξεγελιέστε ώστε να πιστέψετε ότι ένας άνθρωπος, επειδή είναι πλούσιος, είναι απαραίτητα και έξυπνος. Υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για το αντίθετο - Julius Rosenwald

Ντοκιμαντέρ για τη θρυλική γυναικεία ομάδα μπάσκετ του USC

22 Μαΐου, 2020

Έχουν περάσει 37 χρόνια από τότε που η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια USC πήρε τους τίτλους του Εθνικού Κολεγιακού Αθλητικού Συνδέσμου (NCAA) το 1983 και το 1984.

Η πανίσχυρη ομάδα -αποτελούμενη από τις Σέριλ Μίλερ (αδερφή του Ρέτζι Μίλερ), Σίνθια Κούπερ και τις Πόλα και Παμ ΜακΓκι και την προπονήτρια, Λίντα Σαρπ- συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας εκείνη την εποχή και έγιναν οι πρώτες εκπρόσωποι των κολεγιακού γυναικείου μπάσκετ στην ιστορία που προσκλήθηκαν στον Λευκό Οίκο. Αλλά η τεράστια επιτυχία τους δεν έδωσε ώθηση μόνο στο πρόγραμμα μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια. Άλλαξε το άθλημα για πάντα.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του HBO ανακαλύπτει ξανά τη δυναστεία του κολεγίου που καθόρισε το γυναικείο μπάσκετ και τελικά δίνει στην ομάδα που έγραψε ιστορία την αναγνώριση που τις αξίζει.

Read previous post:
ΗΠΑ: Η Facebook προωθεί την τηλεργασία ως μόνιμο μοντέλο

Η Facebook θα υιοθετήσει μόνιμα το μοντέλο της τηλεργασίας ακόμη και μετά την άρση του lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας τη...

Close