Κάθε άνθρωπος, οπουδήποτε, θα ανθίσει με εκατό απροσδόκητα ταλέντα και ικανότητες, με το που του δοθεί απλώς μια ευκαιρία. Doris Lessing, 1919-2013, Βρετανίδα συγγραφέας

Ντοκιμαντέρ για τη διαμάχη Marvel και DC

15 Νοεμβρίου, 2019

Οι ‘Αντονι και Τζόζεφ Ρούσο, οι οποίοι υπήρξαν βασικά μέλη της ομάδας δημιουργικού του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel ετοιμάζουν για τη Quibi ντοκιμαντέρ για τη διάρκειας δεκαετιών διαμάχη μεταξύ Marvel και DC.

 

Η Quibi, start up συνδρομητικής τηλεόρασης για κινητά που ίδρυσε ο Τζέφρι Κάτζενμπεργκ έδωσε το “πράσινο φως” για τη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο “Slugfest”, παραγωγής των αδερφών Ρούσο, που σκηνοθέτησαν μεγάλες επιτυχίες της Marvel: “Avengers: Endgame”, “Avengers: Infinity War”, “Captain America: Winter Soldier” και “Captain America: Civil War.”

 

Το “Slugfest”, σύμφωνα με το Variety είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Ριντ Τάκερ με τίτλο “Slugfest: Inside the Epic, 50-Year Battle between Marvel και DC”.

 

Η σειρά ντοκιμαντέρ θα καταγράφει την εξέλιξη των βιβλίων κόμικς ως νέα αμερικανική μορφή τέχνης, παρακολουθώντας την άνοδο των δύο εταιρειών που έγιναν εκδοτικοί οίκοι κόμικς και κινηματογραφικές υπερδυνάμεις του Χόλιγουντ.

 

Οι παραγωγοί υπόσχονται ότι το “Slugfest” θα φανερώσει ελάχιστα γνωστές ιστορίες από την ιστορία τόσο της Marvel όσο και της DC και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους δημιουργούς των πιο γνωστών χαρακτήρων υπερηρώων στον κόσμο. Ανάμεσα στις καταδύσεις στο παρελθόν θα είναι η ιστορία πίσω από τη χειραψία Superman και Spider-man στο πρώτο επίσημο Marvel-DC crossover comic τη δεκαετία του ’70.

 

Read previous post:
Θ. Καράογλου: “Το ελληνικό εμπόριο μπορεί να εξελιχθεί στον πολλαπλασιαστή της εθνικής μας οικονομίας”

Την πεποίθησή του ότι το ελληνικό εμπόριο μπορεί να εξελιχθεί στον πολλαπλασιαστή της εθνικής μας οικονομίας, εξέφρασε από το βήμα...

Close